Serving the South Sound & Eastside

Puget Sound Remodel

AFTER
BEFORE

Photo Gallery

Description

This residence was small, outdated, and needed light, so that was the focus for this Puget Sound remodel project.

A guest suite addition to the front created a courtyard with a stone wall, iron gate, and water fountain.

The middle of the roof was removed, raising the ceiling 4’-0”. Stairs to the lower level were relocated to define a foyer without separating spaces.

The large sliding doors open up to a stamped concrete covered patio showcasing the view of the Puget Sound.

The master bathroom has a platform for the pedestal tub, with an enclosed glass steam shower and tiled bench.

With this Puget Sound remodel now complete, it is clear that the transformation of this home has made it a stunning place for living and entertaining.


Remodeling Highlights

  • Added guest suite
  • Ceiling raised
  • Concrete patio w/view of Puget Sound

 

Leave your comment